Αρχική Σελίδα
Εταιρία
Προφίλ
Πιστοποίηση WRAS
Πιστοποίηση ΕΒΕΤΑΜ
Πιστοποίηση ΕΒΕΤΑΜ - Σύστημα διαχείρισης
Πιστοποίηση ISO9001:2008
Πιστοποίηση IQNET
Νέα
Ύδρευση
Άρδευση
Αρχεία
Αναζήτηση
Επικοινωνία
 
 
Αναζήτηση
 

Εταιρικό Προφίλ

 
Τα Προϊόντα και οι Χρήσεις τους
 

Η εταιρεία ΒΕΗ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ιδρύθηκε το 1981 και ασχολήθηκε αποκλειστικά με εμπορία πλαστικών σωλήνων. Το 1992 μεταφέρθηκε σε ιδιόκτητο χώρο 10000 m2  στη Νέα Πέραμο Καβάλας. Η εταιρεία είναι οικογενειακού χαρακτήρα,   ξεκίνησε με πολύ αγάπη και μεράκι για το αντικείμενο με μία γραμμή παραγωγής. Το 1997 μετατράπηκε σε Ε.Π.Ε. και λόγω της συνεχούς αύξησης της ζήτησης εγκαταστάθηκαν άλλες δύο γραμμές παραγωγής. Σήμερα λειτουργούν τρεις ολοκληρωμένες γραμμές παραγωγής, με μια μεγάλη γκάμα προϊόντων. Άμεσο ενδιαφέρον της επιχείρησης αποτελεί η επέκταση της ήδη υπάρχουσας παραγωγικής μονάδας και η προσθήκη νέων προϊόντων.

Ο στόχος της εταιρείας είναι να παράγει προϊόντα ποιότητας και αξιοπιστίας, που όχι μόνο να ικανοποιούν τις ποιοτικές απαιτήσεις των πελατών της, αλλά και να ξεπερνούν τις προσδοκίες τους. Αυτό το επιβεβαιώνει και ο Γερμανικός φορέας ΤUV CERT με την αξιολόγηση και την απονομή του πιστοποιητικού ISO9001:2000. Όλο το προσωπικό της εταιρείας είναι άρτια εκπαιδευμένο, εφαρμόζει τις τεκμηριωμένες διαδικασίες του ISO9001:2000 και παράγει προϊόντα σταθερής ποιότητας.

     

Η εταιρεία μας πιστεύει στην ποιότητα, η οποία έχει καταστεί κρίσιμης σημασίας παράγων ανταγωνιστικότητας για το πλήθος των προϊόντων που παράγει.

Κυρίως η εταιρεία μας παράγει πλαστικούς σωλήνες από πολυαιθυλένιο (ΡΕ) και συγχρόνως εμπορεύεται και εξαρτήματα που συνδυάζονται με τους σωλήνες.